FLP banner logo
fade fade
 

Registreer u nu. . .

voor een
betere
toekomstverticalLogo

Helmie Vossen

De afgelopen jaren heb ik al vaak van Profit Sharing mogen genieten. In januari 2011 heb ik me voorgenomen om weer voor Profit Sharing te gaan en nieuwe mensen de mogelijkheden met Forever te bieden. Het mooie is dat down line managers dit gedupliceerd hebben, zoals Carine Simons en Peter Bollen, en zij ook op de Rally hun cheque hebben gekregen. Maar in feite heeft heel Forever Benelux meegeholpen aan deze prachtige cheque waarvoor dank! Met deze cheque hebben wij twee kinderen, Amos en Moses, kunnen adopteren via het mooie project Help Africa van Kim Madsen. Wij bedanken dit mooie bedrijf en Rex dat hij deze droom werkelijkheid heeft laten worden. Het is voor iedereen mogelijk dus ga voor Forever!
    
 

Remko Diederik

'Profit Share is een fantastische beloning, wat een sterke drive geeft om het te behalen. Het is een soort bewijs dat je werk goed gedaan hebt. Het is super om dat te vieren op het mooiste feest van Europa en je te realiseren dat dit als voorbeeld en ter inspiratie dient voor alle mensen ter wereld. Met de boodschap dat alles mogelijk is met Forever. Het is waar! Je kan echt je dromen vormgeven en realiseren, wanneer je er eerlijk voor wilt werken. Voor gewone mensen, voor iedereen die durft te geloven dat het ook voor hem/haar is weggelegd. Dus dat geldt ook voor JOU!'


Carine Simons en Hans Martens

'Forever biedt voor ieder van ons bijzondere mogelijkheden. We zijn dan ook oprecht dankbaar dat we de kans hebben gekregen om samen te werken met dit uniek wereldbedrijf. De kwaliteit van ons leven, ons gezin, is dusdanig toegenomen en zoveel leuker geworden: we leven ons eigen leven, we genieten van de vrijheid om onze eigen lifestyle te kiezen en we verzekeren met Forever onze toekomst én die van onze 4 kinderen. We willen graag een voorbeeld zijn en anderen inspireren. We willen deze vrijheid delen en anderen helpen om hun dromen van een goede gezondheid, welzijn en rijkdom waar te maken! Maar het start uiteraard met een beslissing en geloof in jezelf. Met enthousiasme, visie, commitment en actie kan iedereen vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om succesvol te worden en doelen te bereiken. Dankjewel, Rex, voor deze mogelijkheid. We zijn fier te behoren tot die grote Forever familie. We zijn… Forever!'
 
 


Peter Bollen

Vroeger droomden we ervan en nu is het werkelijkheid geworden. Nog maar weer eens een bewijs dat visualisatie echt werkt en als je ervoor gaat wordt je beloond. Forever is het mooiste en het beste wat we ooit zijn tegengekomen. Het fijne aan Forever is dat Profit Share voor iedereen mogelijk is en we hopen dan ook dat er volgend jaar meer gekwalificeerden zijn in de Benelux. Ook zijn er mensen genoeg in deze wereld die met Forever een nieuw leven kunnen opbouwen en het is aan ons om ze deze mogelijkheid te laten zien. Deze cheque kunnen we goed gebruiken voor verdere verbouwingen aan ons huis en een extra auto voor de zaak. Dank U Rex en alle anderen.

Hans en Marion van de Ven

Toen Ashley Riley mij 13 jaar geleden Forever liet zien, zag ik direct iets unieks. Even daarvoor had ik ontslag genomen na 25 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest en ik was net gestart als consultant. Ik zag in Forever het voertuig om vrijheid en financiële onafhankelijkheid te realiseren zodat ik nooit meer terug hoefde in een loondienst situatie. Ik had nog nooit z’n uniek business model gezien en zag Forever als mijn pensioenplan. Zoals zovelen hebben ook wij moeten leren wat netwerk marketing is. Maar deze reis is méér dan de moeite waard geweest. Het is zeer indrukwekkend wat wij in 13 jaar binnen Forever hebben gezien; wat Forever ons en anderen heeft gebracht. Werken voor de Profit Sharing is werken aan groei in je business waarbij teamwork belangrijk is. Wij willen dan ook ons team bedanken voor hun inspanningen en wij hopen ook in de komende jaren een rol te mogen spelen in hun succes.
 

 

Laurent en Monique van Genk

Na een sabbatical - was begin 2011- Profit Sharing onze focus om weer uit de startblokken te komen. Profit Sharing motiveert je extra om een nieuw Team met mensen te ontwikkelen, wat de basis van onze business is. Het zijn de mensen, zoals beginnende distributeurs en hun enthousiasme die ons extra motiveren. Gezien de huidige economie konden wij niet anders dan de beslissing nemen om weer te gaan zaaien en oogsten. Er zijn momenteel zoveel “goed gekwalificeerde mensen” die geen zekerheid in baanverband meer vinden en een oplossing nodig hebben. Een belangrijke reden waarom Forever Benelux in 2011 met 14% is gegroeid. Naar onze mening bestaat er geen beter bedrijf dan Forever in het creëren van een Betere Toekomst. Forever geeft ons in ieder geval de vrijheid om de koers van ons eigen leven te kunnen bepalen. Hiervoor bedanken wij Rex “een man met een visie” en ons team wat samen met ons deze deelt.

Ineke en Gerrie van der Velden

Eind 2000 kwam Forever op ons pad. Dit was vanaf het begin een positieve verandering in het leven van ons gezin. Het is tot nu toe een prachtig avontuur waarin we onszelf enorm hebben mogen ontwikkelen. Naast ons gezin hebben we hiermee een nieuwe toekomst op kunnen bouwen. Deze 1e Profit Sharing Cheque is een bekroning op ons werk van de afgelopen jaren. We weten nu dat het voor ons mogelijk is. Wij willen een inspirerend voorbeeld zijn om de mensen uit ons team hetzelfde te laten realiseren. We zijn zeer dankbaar en trots op ons team, zij hebben er tenslotte mede voor gezorgd dat dit werkelijkheid is geworden. Bedankt medewerkers op het hoofdkantoor in de Benelux voor de goede service en aanmoediging. Tenslotte dank aan Rex Maughan voor deze fantastische mogelijkheid.
Let’s go global and BE FREE FOREVER!
 


 

Contact

Over Forever

Opportunity

Producten

Voorwaarden

Internationale Sites

0900 - 5151234
+31 (0)35 528 03 00
Ons verhaalHoe te registreren?DrankenSamenwerkingsreglementForever Giving
E-mail onsOnze cultuur Waarom ForeverVoedingssupplementenGebruikersvoorwaardenForever Resorts
Forever WereldwijdOntmoet onze familieInkomens mogelijkheden Bijen ProductenDiscover Forever
Veel gestelde vragenDuurzaamheidTestimonialsHuidverzorging
HelpEvenementenTraining en OntwikkelingPersoonlijke verzorging
Sales ChartOntmoet ForeverCosmetica
KalenderDieren en Aloe Vera
Diversen