FLP banner logo
fade fade
 

Registreer u nu. . .

voor een
betere
toekomstverticalLogo

Onze Verhalen kunnen Uw Verhalen worden


De beste manier om te leren over de mogelijkheden van Forever is, om te luisteren naar onze distributeurs. Zoals velen van u, waren deze mensen nerveus en terughoudend om hun financiële toekomst in eigen hand te nemen. Echter, veel van hen deden dit en ze hebben nooit met spijt terug gekeken. Lees hun ervaringen:         

Van ‘Rust’ naar ‘Soaring’

'De voordelen van Forever zijn talrijk: mijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd dankzij de Aloe Vera Gel, mijn financiën zijn verbeterd en ik heb meer vrije tijd. Na een actief leven als topsporter, heb ik vijf jaar lang vrij veel gerust. Ik heb verschillende problemen ondervonden na een reeks operaties, heb veel pijn gehad waardoor ik het geloof in mezelf was kwijtgeraakt.

Forever geeft zo ongelooflijk veel, niet in het minst als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de vorm van uitstapjes naar Rally’s en andere extraatjes die niet zijn uit te drukken in geld. Dus deel de mogelijkheid met anderen, maar laat nooit een nieuwe distributeur een aanvraag ondertekenen zonder te weten wat hun beweegredenen zijn. We moeten allemaal onze doelen en motivatie altijd in gedachten te houden.'

Karin Larsson, Soaring Manager
    


    

Ik had een kans, pakte hem en nu wil ik het door geven. . .

“Vijf jaar geleden werd ik geconfronteerd met een kans. Een volkomen onbekende vrouw gaf een presentatie van Forever en ik besloot, na enige aarzeling, om zowel het product als de zakelijke mogelijkheden een kans te geven. Ik had geen idee op het moment dat ik had ingestemd met een unieke kans, perfect afgestemd op mij!
 
Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan mijn altijd aanwezige coach en vriendin Eva Yng die mij de kans heeft gegeven om de mogelijkheden te zien, en haar geloof in mij. Natuurlijk ook mijn grote dank aan mijn fantastische team, zij inspireren me elke dag!''
 

Johanna Warme

 

Contact

Over Forever

Opportunity

Producten

Voorwaarden

Internationale Sites

0900 - 5151234
+31 (0)35 528 03 00
Ons verhaalHoe te registreren?DrankenSamenwerkingsreglementForever Giving
E-mail onsOnze cultuur Waarom ForeverVoedingssupplementenGebruikersvoorwaardenForever Resorts
Forever WereldwijdOntmoet onze familieInkomens mogelijkheden Bijen ProductenDiscover Forever
Veel gestelde vragenDuurzaamheidTestimonialsHuidverzorging
HelpEvenementenTraining en OntwikkelingPersoonlijke verzorging
Sales ChartOntmoet ForeverCosmetica
KalenderDieren en Aloe Vera
Diversen